15% הנחה לגימלאים

השאירו פרטים ונציג של "הכפתור" יחזור אליכם

×
×

השאירו מספר פרטים ונציג של הכפתור יחזור אליכם:

לוקחים את ההגה לידיים: הטכנולוגיה הישראלית שמחזירה למי שעבר התקף לב או כל אירוע טראומתי את הביטחון לנהוג לבד

אלה מאיתנו שחוו התקפת לב או כל אירוע רפואי-טראומתי אחר יודו שהגוף כבר לא מגיב אותו דבר לסיטואציות. הפחד לעלות לבד על ההגה ולהיחשף לסיכון שתתפוס אותם שוב פעם התקפה כשהם בכביש נידח בלילה מקשה עליהם את החיים. אז איך בכל זאת אפשר להמשיך את שגרת החיים בלי לפגוע בחיים עצמם? בדקנו עבורכם
(שנה גודל)
הכפתור אירוע לב
כשההתקף הבא יגיע, הוא יגיע ככה ללא התרעה. וכשהוא יגיע אתה לא רוצה להיות לבד ובצדק

גם נהגים שצברו אלפי שעות כביש ומחשיבים עצמם זהירים ומנוסים יודו: אחרי שעוברים אירוע לבבי זה כבר לא מה שהיה פעם. הגוף מתנהג אחרת ומגיב לאט יותר לכל מיני סיטואציות.

"אני על הכביש מגיל 17 וחצי", מספר אליאב בן גיגי מגבעתיים, שחגג את יום הולדתו ה-57 בשבוע שעבר. "תמיד אמרתי שלגיל אין משמעות עבורי: אני שוחה, רץ מדי בוקר, משחק סקווש. נראה צעיר לגילי. אפשר לומר שמאז שיצאתי לפנסיה מוקדמת אני לא מפסיק להתרוצץ – אשתי ואני מוציאים את הנכדים מהגנים, נוסעים להופעות, מטיילים.

"אבל לפני חודשיים כל האידיליה הזו נקטעה: חזרנו בלילה מיום ההולדת של הנכדה שלנו בצפון, ובערך באמצע הדרך קלטתי שאני לא מרגיש את יד שמאל. כבר עברתי אירוע לב בעבר, ככה שמיד הבנתי מה קורה לי. אבל בניגוד לפעם הקודמת הפעם הייתי על הכביש. עצרתי, כולי מזיע ובקושי נושם, אשתי היסטרית לגמרי, מתקשרת למד"א, לא מצליחה להסביר להם איפה אנחנו, ואני? אני לא יכול אפילו לדבר. סיוט.

"אין איך לתאר את הרגעים הארוכים האלה של הפחד והחוסר אונים. לקח המון זמן עד שהגיעו ופינו אותי משם לבית חולים. 20 דקות על פי מד"א, נצח לפי השעון הפרטי שלי".

בסוף חזרתי לעצמי, אבל הביטחון בכביש – לא חזר

בן גיגי ממשיך: "תודה לאל, אחרי כמה שבועות חזרתי לאט לאט לעצמי ולפעילויות הקבועות שלי, אבל לנהיגה, עד היום, לא הצלחתי לחזור.

"הבעיה היא שאני מאוד-מאוד אוהב לנהוג, והבנתי שאני לא מתכוון להפקיע מעצמי את הזכות הזאת. רק עם כוכבית קטנה: הפעם אני אעשה את זה אחרת, אני אעלה על הכביש עם איזשהי רשת ביטחון, גלגל הצלה שיתמוך בי באירוע לא צפוי, כמו אירוע הלב שעברתי.

"צחקתי ואמרתי לאשתי – חבל שאני לא יכול לשכור לי עוזר, איזה קצין קרבי צעיר וערני שאפשר לסמוך עליו, שיישב לידי באוטו, יחלץ אותי אם פתאום אחוש ברע, או יזמין לי גרר אם שוב דפקתי את האוטו בלי לשים לב – ואם הוא כבר שם, שיזכיר לי למלא את הסוללה של הנייד, כי אני כבר לא מצליח לזכור הכל… צחקתי, כמובן. אבל היא אמרה: כן, אתה דווקא יכול. ואז היא סיפרה לי על הכפתור".

נהיגה בבטחה ברכב
זה שעברתם אירוע רפואי לא אמור להפוך אתכם לתלותיים באחרים. הפתרון ההולם חייב להיות משהו שיבטיח שאתם מוגנים כל הזמן, ללא הזדקקות לאף אדם

שומר הראש שלכם שיוודא תמיד שאתם לא לבד

כדי להבין את טכנולוגיית "הכפתור" תנסו לתאר לעצמכם שבכל פעם שהייתם עולים על ההגה היה מתלווה אליכם "שומר ראש" שמלווה אתכם בכל מקום שרק תהיו, בכל שעה ובכל מזג אוויר. אנחנו לא מדברים על מישהו שיעזור לכם בשירותי גרירה רגילים שלחלקנו קיימים בפוליסה (לא שהם מגיעים תוך זמן סביר), אלא על עזרה רפואית או מהירות תגובה והגעה מהירה של כוחות ההצלה עכשיו – ומהר.

באירופה, למשל, הבינו את גודל החשיבות של זמן התגובה באירועים שקורים בדרכים (תאונות, אירועים רפואיים ומקרי חירום אחרים שקורים מחוץ לערים), וחייבו התקנה של מערכת שמנטרת את פעילות הרכב, יודעת לזהות אירוע חירום ומזעיקה את כוחות ההצלה. אבל בישראל לצערנו המערכת אינה מחויבת על פי חוק. עם זאת, חברת הכפתור, חברת טכנולוגיה ישראלית, הרימה את הכפפה ופיתחה מערכת חירום לרכב המחוברת למוקד אנושי מקצועי 24/7 המתחייבת לזמן תגובה של 30 שניות מרגע הלחיצה על הכפתור.

מערכת הכפתור מותקנת ברכב
מערכת הכפתור מחוברת למוקד אנושי מקצועי 24/7 המתחייבת לזמן תגובה של 30 שניות מרגע הלחיצה על לחצן המצוקה

במצבים בהם אתם נקלעים למצוקה באזור ללא קליטה, לכפתור ישנה סוללה עצמאית המאפשרת גם במצבים קיצוניים להתקשר לשרת, להתחבר למוקד אנושי שמשגר קריאה לכוחות החירום וההצלה. בכך, היא גם מצמצמת משמעותית את זמן התגובה והגעה מהירה יותר של צוותי ההצלה.

זאת ועוד, חברת הכפתור מפעילה מעל 300 מחלצים שפרוסים ברחבי ישראל, והיא מקבלת מדי יום עשרות שיחות חירום כאלה. כן, היא מצילה חיים כל הזמן.

"הכפתור היה שם בשבילי כשחוויתי ירידת סוכר ובעלי היה שתוי"

מערכת הכפתור נוחלת הצלחה גדולה הן בקרב הורים שמתקינים את המערכת לנהג הצעיר במשפחה, נהגים מבוגרים שמתקינים את המערכת על מנת להרגיש בטוחים יותר על הכביש, ולנהגים מכל הגילאים. כולם מבינים שמערכת הכפתור עשויה להציל את חייהם.

מוקד שירות
"מהכפתור ליוו את אשתי והתקשרו כל כמה דקות לראות אם הכול בסדר. אפילו אחרי שהשתחררתי התקשרו להתעניין"

כך למשל מספרת ירדנה ירקוני, 58: "חזרתי עם בן זוגי ממסיבה לילית בהרצליה. בעלי קצת הגזים בשתייה, אז אני הייתי צריכה לנהוג. תוך כדי נסיעה, וכשאנחנו כבר בכביש המהיר, אני חווה לפתע ירידת סוכר, ואני על סף איבוד הכרה, וכפסע מאיבוד השליטה על הרכב. זה נשמע כמו סצנה מסרט, אבל בלי הכפתור הסרט הזה היה נגמר רע. זה יכול לקרות לכל אחד. מאז שהתקנתי את מערכת הכפתור ברכב אני יודע שאני אף פעם לא לבד. בכל מקרה. תאונה, תקלה או כל בעיה. אני יודע שיש לי מענה בכל שעה ובכל מצב 24/7. פשוט לוחצים על הכפתור ומקבלים מענה חי תוך 30 שניות. הכביש זה לא משחק. תעשו כל מה שצריך כדי לשמור עליכם ועל היקרים לכם בכביש".

לסיכום: אם עברתם אירוע רפואי טראומתי ואתם חוששים לעלות על ההגה ולמצוא את עצמכם במצוקה לבד בלילה בכביש נידח, תדעו שעם "הכפתור" אתם אף פעם לא לבד. לכם נותר רק ללחוץ על הכפתור ולקבל מענה תוך 30 שניות, וכוחות ההצלה יגיעו אליכם מהר יותר. רוצים לדעת עוד ולקבל ייעוץ ללא כל עלות או התחייבות? בדקו את התאמתכם למערכת הכפתור ויועץ בטיחות של הכפתור יחזור אליכם בהקדם. בהצלחה ונסיעה בטוחה!

בואו לשמוע עוד על הטכנולוגיה ששומרת עליכם בכל מקום, בכל זמן ובכל מצב

השאירו כאן פרטים ונציג הכפתור יחזור אליכם

דילוג לתוכן